rozitaVlasnica sam i direktorica tvrtke VELLAS s preko 20 godina iskustva u upravnim i financijskim poslovima.

Posjedujem diplomu Magistre javne uprave pri Sveučilištu u Rijeci Pravni fakultet Rijeka, diplomu Upravne pravnice pri Veleučilištu Rijeka te uvjerenje za samostalno obavljanje i vođenje knjigovodstvenih, računovodstvenih i financijskih poslova od Narodnog učilišta Rijeka.

Redovita sam polaznica stručnih seminara, simpozija i radionica kako bi trajno nadograđivala svoja znanja i vještine.

Uz stručne seminare u organizaciji Hrvatske zajednice računovođa i financijskih djelatnika pohađala sam stručne seminare: “Kako poslovne web stranice prilagoditi kupcu”, “Strategija na A4” i “Upravljanje vremenom” u organizaciji Znanstveno-tehnologijskog parka Sveučilišta u Rijeci d.o.o. Rijeka, program NLP RITAM PROMJENA (osnove neurolingvističkog programiranja za osobni razvoj) u organizaciji MOTIVA obrta za savjetovanje i usluge u Rijeci, seminare i radionice na temu primjene Opće uredbe o zaštiti podataka i zaštiti osobnih podataka u Republici Hrvatskoj kao i na temu pripreme pravnih subjekata za uvođenja eura.

Specijalna kompetencija mi je osnivanje, ustroj i vođenje upravne i računovodstvene politike neprofitnih organizacija – udruga.

Osim gore navedenog, suradnica sam Saveza energetičara Hrvatske te Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja Republike Hrvatske, Uprave za energetiku.

Poslovne obveze izvršavam s velikim respektom te usvojenom službeničkom etikom kao osobnim kriterijem ponašanja unutar i izvan radnog okruženja.

Rozita Kuzma