rozitaVlasnica sam i direktorica tvrtke VELLAS s preko 20 godina iskustva u upravnim i financijskim poslovima.

Posjedujem diplomu Stručne specijalistice javne uprave pri Sveučilištu u Rijeci Pravni fakultet Rijeka, diplomu Upravne pravnice pri Veleučilištu Rijeka te uvjerenje za samostalno obavljanje i vođenje knjigovodstvenih, računovodstvenih i financijskih poslova od Narodnog učilišta Rijeka.

Redovita sam polaznica stručnih seminara, simpozija i radionica kako bi trajno nadograđivala svoja znanja i vještine.

Tijekom 2019. i 2020. godine uz stručne seminare u organizaciji Hrvatske zajednice računovođa i financijskih djelatnika pohađala sam stručne seminare: “Kako poslovne web stranice prilagoditi kupcu”,    “Strategija na A4″ i ” Upravljanje vremenom” u organizaciji Znanstveno-tehnologijskog parka Sveučilišta u Rijeci d.o.o. Rijeka, program NLP RITAM PROMJENA (osnove neurolingvističkog programiranja za osobni razvoj) u organizaciji MOTIVA obrta za savjetovanje i usluge u Rijeci te više seminara i radionica na temu primjene Opće uredbe o zaštiti podataka i zaštiti osobnih podataka u Republici Hrvatskoj.

Specijalna kompetencija mi je osnivanje, ustroj i vođenje upravne i računovodstvene politike neprofitnih organizacija – udruga.

U slobodno vrijeme bavim se energetikom, tajnica sam Saveza energetičara Primorsko goranske županije i tajnica Područne ispitne komisije Rijeka Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja Republike Hrvatske.

Potaknuta željom za aktivnim uključivanjem u oblikovanje društvenog i kulturnog života Grada Rijeke izabrana sam u drugi saziv Vijeća građana u projektu Rijeka 2020 – Europska prijestolnica kulture u kojem odlučujemo o potporama za projekte građana u programu Civilne inicijative.

Poslovne obveze izvršavam s velikim respektom te usvojenom službeničkom etikom kao osobnim kriterijem ponašanja unutar i izvan radnog okruženja.

Rozita Kuzma